1.07.2012

Buah Nenas Terbesar di Dunia ??

Saturday, January 07, 2012 by Mistaken Identity · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:
Adakah ini buah nenas terbesar di dunia ??

Kenapa nampak lain macam je kan. Nampak macam bukan buah nenas yang betul jer.

Ya betul. Memang bukan buah nenas yang betul pun. Tipu jer. Jika ini buah nenas tipu, jadi apakah sebenarnya benda ini.

Jawapannya adalah.... keranda!

Keranda di Ghana ada pelbagai jenis bentuk. Buah nenas, telefon Nokia, botol Coke, kereta Mercedes pun ada. Ia dihasikan oleh pakar membuat keranda bernama Paa Joe, 66 tahun.

Haihh..macam-macam...









Baca seterusnya...

Gambar Rawak Hari Ini

Saturday, January 07, 2012 by Mistaken Identity · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:








Baca seterusnya...

1.05.2012

Jika Sayang Nak Tebang Pokok...

Thursday, January 05, 2012 by Mistaken Identity · 1 comments Baca seterusnya!
Labels:

Jika di kawasan rumah anda ada pokok besar dan anda sayang nak tebang pokok tersebut, mungkin lelaki di bawah ni boleh buat pokok anda menjadi lebih ber"seni".

Lelaki ini namanya Andy O'Neill, 40 tahun.

Apa yang lelaki ni boleh buat ?





Lelaki ini habiskan masanya dengan mengukir pada batang pokok. Bukan saja pada batang pokok yang sudah dipotong tetapi pokok yang belum ditebang pun dia boleh buat.






Baca seterusnya...

1.03.2012

Buku Lama Nak Dibuang Sayang, Boleh Tiru Idea Ni

Tuesday, January 03, 2012 by Mistaken Identity · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:







Baca seterusnya...

Openrice.com - Website Panduan Mencari Restoran Menarik

Tuesday, January 03, 2012 by Mistaken Identity · 0 comments Baca seterusnya!
Labels: ,
Jika anda tiada idea di mana mahu makan tengahari, tercari-cari restoran untuk makan malam yang menarik, perlukan pendapat atau review untuk restoran yang akan anda kunjungi, semua jawapan untuk persoalan tersebut ada di laman openrice.com.

Openrice.com menyediakan panduan untuk anda mendapatkan restoran yang menarik. Anda juga boleh memberi review restoran yang telah anda kunjungi dan setiap review anda akan mendapat hadiah yang menarik.

Maklumat lanjut, sila ke openrice.com






Baca seterusnya...

1.02.2012

LG Perkenalkan TV Paling Nipis

Monday, January 02, 2012 by Mistaken Identity · 0 comments Baca seterusnya!
Labels:
Menjelang 2012, LG telah memperkenalkan TV 55 inc (flatscreen) paling nipis.

TV 55 inchi ini menggunakan skrin OLED (Organic LED) iaitu skrin yang sama digunakan pada smartphone dari Samsung seperti Samsung Galaxy S 2. Dengan teknologi OLED ini, menjadikan TV tersebut hanya senipis 4mm dan berat hanya 7.5 kg sahaja. Wow, kalau lekat kat dinding ni memang nampak macam gantung cermin lah kut.

Teknologi OLED ini dikatakan terlalu mahal untuk digunakan pada skrin besar, namun LG menemui cara untuk menawarkan produk ini dengan harga yang lebih murah.











Baca seterusnya...

Jangan lupa "Follow"

Jangan Lupa "Like"

Popular Minggu Ini

Entri Santai Terkini

Arkib

Menarik Tertarik